Het team


Nathalie BERLEUR

Intermediaire overdracht van ondernemingen

Nathalie is directeur van Cofim, gekwalificeerd vastgoeddeskundige en I.P.I. gecertificeerd onder nr. 511.439, ze heeft ook een postgraduaat in Corporate Real Estate van de Solvay Brussels School of Economics and Management, Belgisch Academisch Lid Programma van de EPRA (European Public Real Estate Association) en de EPF (European Property Federation).

Nathalie was Zone Officer Business-Development & Planning voor B-Post Real Estate, (Commercieel Vastgoed, Logistiek, Industrieel, Retail, Kantoor, Facility & Asset Management).

Nathalie heeft ruime ervaring in professioneel vastgoed en optimalisatie van vastgoedportefeuilles.

Zij is tevens gespecialiseerd in grondwaardering, vastgoedontwikkeling en ruimtelijke ordening voor de hippische en agrarische sector.

Daarnaast vertegenwoordigt ze Cofim voor de Real Estate & Business Division voor de hippische sector.

Jean-Yves CORRIN

Intermediaire overdracht van ondernemingen

Jean-Yves is directeur en stichtend lid van Cofim. Hij is een I.P.I. erkend vastgoedtaxateur (nr. 100.847) en is verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van de interne en externe leden van het kantoor.

Jean-Yves is gespecialiseerd in de medische sector en in de verkoop en overdracht van KMO's.

Hij is al meer dan 30 jaar betrokken bij Asset & Share Deals en heeft meer dan duizend verschillende transacties begeleid.

Jean-Yves brengt zijn expertise mee naar het kantoor in het initiëren van dossiers in de dataroom, het coördineren met juridische en boekhoudkundige experts en het onderhandelen van SPA's (Share Purchase Agreements).

Alicia WOLF

Vastgoed Agent

Als partner van Cofim is Alicia een I.P.I. geregistreerde makelaar onder het nummer 513.854.

Al sinds haar jeugd gepassioneerd door paardrijden, specialiseerde Alicia zich op natuurlijke wijze in hippisch vastgoed.

Vervolgens is zij het team van het kantoor komen versterken, maar ook in de ontwikkeling van residentieel vastgoed met karakter.

Alicia is één van de bevoorrechte contactpersonen geworden van de afdelingen Cofim Equestrian Real Estate & Cofim Real Estate voor Waals-Brabant.

Fabian AMERYCKX

Intermediaire overdracht van ondernemingen

Fabian is al vele jaren partner van Cofim en is een geregistreerde I.P.I makelaar onder nr. 507.545.

Fabian heeft uitgebreide ervaring in de verkoop van bedrijven, goodwill en commercieel vastgoed in de volgende sectoren: multi-residentieel, hotels, retail, kantoor, industrieel en logistiek.

Hij is ook gespecialiseerd in beheer en leasing van alle types en kwalificeert nieuwe projecten voordat ze worden beoordeeld door het financiële team van Cofim.

Fabian is dan ook een van de belangrijkste verantwoordelijken geworden van het departement Business & Real Estate van Cofim voor de regio Brussel en Waals-Brabant.


Olivier TONTODIMAMMA

VASTGOED AGENT

Partner van Cofim, Olivier is verzekeringsmakelaar/kredietmakelaar en erkend makelaar onder het I.P.I. n° 513.316.

Olivier is gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfsvastgoed en de overdracht van bedrijfsactiva.

Hij is dan ook vanzelfsprekend toegetreden tot het kantoor om het team te versterken in waarderingen en verkopen van bedrijven en vennootschappen.

Olivier wordt zo een van de bevoorrechte contactpersonen van de afdeling Business & Real Estate van Cofim voor de provincie Luik.


Thomas DE BIE

Vastgoed Agent

Thomas is partner van Cofim en geregistreerd I.P.I. makelaar onder nr. 516.975.

Thomas komt uit een familie waar bouw en vastgoed centraal staan.

Na zijn werk als beroepssportman heeft deze zoon uit de bouwsector zich op natuurlijke wijze tot de vastgoedmakelaardij gewend.

Uitdaging, Organisatie, Methode, Stiptheid en Communicatie zijn zijn sleutelwoorden.

Thomas is dan ook een van de bevoorrechte contactpersonen geworden in de Cofim-afdelingen voor Henegouwen.


Jean-Luc MURI

Intermediaire overdracht van ondernemingen

Jean-Luc, partner bij Cofim, is ingenieur van opleiding en geregistreerd vastgoedadviseur bij I.P.I. onder nr. 517.671.

Tijdens zijn loopbaan bekleedde hij advies-, management- en directiefuncties in België en in het buitenland bij consultancybedrijven, software-uitgevers en technologische start-ups. Naast zijn betrokkenheid bij ons kantoor blijft hij betrokken bij het management van bedrijven die internationaal actief zijn in de B2B- en B2C-sector.

Jean-Luc voert activawaarderingen uit als onderdeel van verkopen en overnames en ontwikkelt commercieel en financieel managementadvies om verkopers en kopers bij te staan bij het structureren en onderhandelen van financiering in de breedste zin van het woord.

Jean-Luc is dan ook een van de bevoorrechte gesprekspartners geworden van het departement Business Real Estate van Cofim voor ons internationaal cliënteel en voor onze dossiers inzake bedrijfsoverdracht.

Jean-Louis WILKIN

Intermediaire overdracht van ondernemingen

Jean-Louis is partner van Cofim, heeft gewerkt bij S.P.F. Finances, heeft een eigen fiduciaire en neemt regelmatig deel aan interim C.F.O. opdrachten.

Jean-Louis is gespecialiseerd in financiële en boekhoudkundige analyse, het opstellen van financiële plannen en de waardering van ondernemingen. Hij coördineert met de professionals van de raadgevers en de overnemers.

Xavier MACHIELS

Vastgoedadviseur

Xavier is partner van Cofim, verzekeringsmakelaar/kredietmakelaar en I.P.I. gecertificeerd vastgoedadviseur onder het nummer 517.212.

Als geboren ondernemer is Xavier gespecialiseerd in de verkoop van commercieel en karakteristiek vastgoed.

Hij vervoegde het team van het kantoor om zijn ervaring in te brengen in de transacties.

Zo werd Xavier één van de bevoorrechte gesprekspartners van de afdeling Business Real Estate van Cofim voor de provincie Luik.

Ga met ons mee op onze sociale netwerken
Abonneren op onze nieuwsbrief    Inschrijven

Contacteer ons

Wallonie : +32 (0)86 321 400
Brussel : +32 (0)2 895 32 97
Vlaanderen : +32 (0)2 895 32 97
Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

30 jaar ervaring

30 jaar bestaan, 30 jaar ervaring, 30 jaar vooruitgang,...

Meer informatie