Immobiliën
België & Internationaal

De vastgoed makelaar in 4 sectoren

De activiteiten van het Bureau Cofim strekken zich uit over het hele Belgische grondgebied en het beschikt bovendien over een netwerk op internationaal niveau.

Bedrijven
Overdracht | Overname

Vastgoed  Bedrijven & Residentiëel

Vastgoed
Bedrijven | Residentiëel

Hippische  & Landbouw

Hippische
& Landbouw

Off Market  In alle discretie

Off Market
In alle discretie

3 generaties van vastgoed makelaar

Specialist in paardenvastgoed, zakelijke overnames, handelfondsen en rusthuizen
Onze wereld, en vooral de zakenwereld, evolueert en verandert in een duizelingwekkend tempo. Wanneer u, als zaakvoerder, beslist uw zaak over te dragen – of een zaak wenst over te nemen - , staat u er vaak alleen voor, vooral met betrekking tot de juiste optimalisatie- en rendementsbepaling, maar uiteindelijk ook bij het daadwerkelijk overdragen van uw zaak.

Groep Cofim

Het bureau bestaat uit professionals die actief zijn in het financiewezen. De activiteiten van het Bureau Cofim strekken zich uit over het hele Belgische grondgebied en het beschikt bovendien over een netwerk op internationaal niveau.

Onze referenties

Opgelet! Deze lijst is niet exhaustief maar geeft een overzicht van de diversiteit en de vertrouwelijkheid van onze opdrachten.

Laatste nieuws

L'immobilier équestre belge lorgné par les millionnaires chinois

L'immobilier équestre belge lorgné par les millionnaires chinois

"La Belgique est au centre du monde en matière équestre. Notre clientèle est de plus en plus étrangère, avec des acheteurs venus d’Amérique du Sud, d’Europe du Nord, des Etats-Unis, de Russie, mais également de Chine. Nous avons finalisé une opération avec un immense groupe chinois. Et il est prévu d’en réaliser d’autres prochainement. Les acheteurs venus de là-bas aiment que les lieux aient une histoire. Et en la matière, nous sommes servis", précise Nathalie Berleur, courtière chez Cofim Equestrian Real Estate.

Read more

Domaine Equestre en vidéo

Majestueux Château - Ferme du XVIIIe, jadis occupé par les moines du Val Saint Lambert.

Penthouse à Los Granados de la Duquesa

NC

Bekijk deze woning

Ga met ons mee op onze sociale netwerken
Abonneren op onze nieuwsbrief    Inschrijven